Aromatherapie:
Binnen de aromatherapie wordt er gewerkt met etherische oliën, daar hebben de meeste mensen wel eens van gehoord. De etherische oliën zijn gewonnen uit planten en bezitten de eigenschappen van de plant. Bijvoorbeeld lavendel is rustgevend, rozemarijn is opwekkend. En zo heeft elke plant een groot aantal eigenschappen, dus ook de etherische olie.
Ik gebruik de etherische oliën vooral in de massageolie, waarbij we samen gaan kijken welke olie op dat moment bij je past of bij je klacht past. Ook gebruik ik de etherische oliën in een aromalampje in mijn praktijk, zodat het prettig ruikt bij binnenkomst en je je op je gemak voelt.
Als je een klacht hebt waarbij een product (bijvoorbeeld een zalf, bodymilk) je zou kunnen helpen, maak ik deze ook met de etherische oliën.
Lichaamsgerichte therapie:
Hierbij ga ik aan de slag met je lichaam in de vorm van aromatherapeutische massage, shiatsu, aanraking, beweging, dit kan bij allerlei klachten, fysieke klachten, maar ook psychische/emotionele klachten. Meestal maak ik hierbij gebruik van een massageolie die we hebben gemaakt speciaal voor jou met etherische olie.
Ook kan ik shiatsu toepassen, als dit nodig is.
In overleg gaan we kijken wat nodig is, wat je absoluut niet wil, of wat je prettig vindt. We kijken samen naar de klacht en ik zal adviseren welke behandeling hierbij past zal ik, maar hierbij wil ik ook graag rekening houden met wat je prettig vindt.